Monday, September 2, 2013

4 life the BEST!

Rezeki hari ni kot.....
Balik rumah ambik barang 4life kat Citylink....
Sampai rumah pulak dapat surat dr 4life.....
Alhamdulillah ....4life bg cek...Syukur walaupun RM75.19 jer....
Tapi saper nak bagi , kan kan kan.....




Sebenarnya first cek dpt dr 4life yg haritu pun belum cash kan ...so bolehlah masukkan dua2 sekali....
Alhamdulillah...boleh buat renew roadtax sang kancil hujung september ni...

Pembelian kali ni mmg the bestlah...
Nak tau sebab per....
Sebabnyer  beli barang dapat free Nutrastart...besar gedabak...Alhamdulillah..bolehlah buat minum sarapan pagi kami berempat ni....
Tq 4life...
Next month beli lagi...harap byk lagi offer utk saya ni ....


Husna teruja dengan berat n besarnyer botol Nutrastart ni...takut timpa kaki jer yang oiii

Kalau korang teringin nk rasa n minum Nutrastart 4life....
baca ni...So many benefit...

960g

THE BEST UNTUK YANG NAK DIET & SIHAT ...

Produk ni dirumus khas untuk pelansingan & penurunan berat badan. Memberikan zat - zat yang mencukupi dengan hanya 160 kalori/sukatan termasuk 18gram protein dan 10gram serat. Juga mengandungi Transfer Factor untuk meningkatkan sistem imun. Nutrastart boleh diminum bila - bila masa sahaja untuk menggantikan makanan biasa anda sama ada digantikan dengan sarapan atau makan tengahari atau makan malam. Produk ini memang sesuai untuk :


1. Sesuai untuk mereka yang tidak dapat mengawal selera makan, yang biasa mengambil makanan dengan kuantiti yang banyak atau 
2. Sesuai untuk mereka yang terlalu sibuk bekerja untuk mengambil hidangan boleh digantikan dengan Nutrastart.
3. Sesuai untuk menggantikan sarapan anak2 sebelum ke sekolah.
4. Sesuai untuk orang2 tua yang tiada selera makan.


  • Mengandungi 100mg Transfer Factor E-XF untuk membantu kesejahteraan.
  • Mengandungi 6 gram serat makanan
  • Membekalkan 18 gram protien daripada sumber soya dan wei.
  • Perisa coklat semulajadi yang lazat
  • Diperbuat dengan bahan-bahan Bukan GMO
  • Diperakui Halal oleh IFANCA
  • Mengandungi 22 jenis bahan utama
  1. Tranfer Factor E-XF
  2. Protein Soya
  3. Protein Wei
  4. Serat Soya
  5. Natrium
  6. Kalsium
  7. Magnesium
  8. Zink
  9. Besi
  10. Kuprum
  11. Vitamin A
  12. Biotin
  13. Tiamina ( Vitamin B1 )
  14. Riboflavin (Vitamin B2 )
  15. Niasin ( Vitamin B3 )
  16. Pantotenat (Vitamin B5)
  17. Piridoksina (Vitamin B6)
  18. Asid Folik (Vitamin B9)
  19. Vitamin B12
  20. Asid Askorbik (Vitamin C)
  21. Kolekalsiferol (Vitamin D3)
  22. D-alfa Tokoferil (Vitamin E)
Transfer Factor merupakan molekul-molekul pengutus kecil yang memindah maklumat tindak balas semulajadi daripada satu entiti kepada entiti yang lain. Molekul-molekul Transfer Factor E-XF adalah daripada kolostrum bovin (lembu) dan kuning telur ayam, yang digabungkan untuk penjagaan yang lebih menyeluruh.

Gabungan protein, serat, Transfer Factor E-XF, 12 jenis vitamin dan 6 jenis mineral dalam membantu menjaga kesejahteraan menyeluruh.

Cara Pengambilan :
Masukkan dua (2) cedok Nutrastart dalam alat penggoncang. Isi alat penggoncang penuh dengan 240ml air, ketatkanpenutupnya. Goncang dengan baik sehingga sebati, minum serta merta.
Cara-cara untukk menikmati NutraStart:
  1. Ice Blended Nutrastart - Masukkan 2 cedok Nutrastartdan 100ml air dalam alat pengisar ais, tambah jumlah ketulan ais yang diingini. Kisar bahan-bahan secara sekata dan minum dengan segera.
  2. NutraStart dengan oat segera- masukkan 2 cedokNutraStart dan 1 sudu besar oat segera dalam alat penggoncang. Tambahkan 240m air sehingga penuh. Goncang sehingga sekata dan minum dengan segera.
  3. Agar-agar NutraStart - masukkan Nutrastart dalam kuantiti yang diingini ketika menyediakan agar-agar untuk anak-anak anda atau parti.


No comments:

Post a Comment