Saturday, January 4, 2014

DOUBLE STEMCELL ~ SIHAT ~ CANTIK ~ MA$$$$YUK!


MOBILE STOKIS 
NOOR NIDA 019-341 6166 / 013-633 5506
*KUALA SELANGOR * KAPAR * TOK MUDA * IJOK
 * JERAM * TANJUNG KARANG * KLANG * SHAH ALAM 
**Boleh hantar trus ke tgn anda


Ni gambor masa join dulu dgn UPLINE Cik Ain yg income dia dh 5 figure maaaa



Assalamualaikummmm..... akak-akak makcik-makcik adik-adik n sumer kaum kerabat heheh.........
Pagi2 ni bgn tidur jer jgn lupa ambik double stemcell ....
in sya Allah badan sihat cergas sepanjang hari....

meh saya ajar cara nk dpt INCOME USD hari-hari...


CARA MAKAN :


.

__________________________________________________________________________________________

Triple stemcell™ Shine Stem (SS Cream) RM290
Hampir setiap manusia mempunyai keinginan untuk menjadi dan nampak lebih cantik, Bagaimanapun bukan setiap orang tahu dan faham cara untuk mendapatkan dan mengekalkan kecantikan dan keremajaan. Pakar penjagaan kulit dan kecantikan Phytoscience telah berjaya menghasilkanTriple Stemcell Shine Stem Cream (SS Cream) yang menjadikan penjagaan kecantikan mudah dan berkesan. Ianya membantu anda untuk kelihatan muda tanpa kira usia and menjadi tarikan di tempat awam.
Kesan Perubahan Serta Merta Triple Stemcell Cream
  • Pertumbuhan semula kulit lapisan dalaman dipatenkan
  • Kesan solekan dapat bertahan lama sepanjang hari
  • Penyelarasan warna kulit secara automatik
  • Melindungi kulit daripada kerosakan sinaran matahari
  • Isolasi daripada tembusan sinaran UV
  • Kelembapan antioksida semulajadi
  • Membentuk semula kontur muka yang kukuh
  • Mengurangkan garis-garis halus dan kedutan
  • Megurangkan dan mencegah penyebaran melanoma dan bintik-bintik hitam
  • Mencapai kesan solek tawar yang semulajadi
  • Meningkatkan keanjalan kulit
  • Lapisan perlindungan yang tembus udara
  • Kesan pelembap
  • Formula unik yang kalis air dan anti-peluh
  • Tidak melekat dan tidak berminyak
  • Tidak Mengandungi bahan silikon dan tidak akan menyebabkan liang kulit tersumbat
  • Kosong sifar bebanan bagi kulit
riple stemcell™ Shine Stem Sebatian 5 bahan utama terkenal
Sel Induk Epal
Dicipta oleh Dr. Fred Zulli, ketua saintis syarikat biokimia Mibelle yang terkenal di Swiss. Spesis sel induk epal ini boleh mengaktifkan pertumbuhan semula 80% sel induk yang tidak aktif sehingga melambatkan proses penuaan.
Sel Induk Anggur
Dicipta oleh Dr. Fred Zulli, ketua saintis syarikat biokimia Mibelle yang terkenal di Swiss. Ia kaya dengan pigmen antosianin, dapat melambatkan proses penuaan dan mencegah kerosakan sinaran UV terhadap tisu kulit secara berkesan.
Sel Induk Argania Spinosa
Bahan aktif ini terbukti pertama kali di dunia bahawa ia mempunyai kesan perlindungan dan pengaktifan sel induk dermis. Digunakan secara khas untuk meningkatkan “keupayaan pertumbuhan semula” sel induk dermis. Ia merealisasikan pertumbuhan semula kulit lapisan dalaman, memulihkan ketegasan kulit dan mengurangkan kedutan sebanyak 26%.
Ektrak daripada Crocus chrysanthus(Golden Saffron)Mendapat anugerah rekacipta inovatif Eropah tahun 2012. Pengekstrakan daripada mentol bunga sebagai asas, mengubah tahap penuaan kulit dengan mengaktifkan interaksi di antara sel-sel kulit. Juga, meningkatkan pertumbuhan kolagen dan elastin, menambah ketumpatan kulit secara berkesan dan membantu memulihkan kulit menjadi lebih muda.
SunActin
Faktor perlindungan sel secara pintar, mencegah pertumbuhan melanoma kulit dan isolasi daripada tembusan sinaran UV.



********************************

Saturday, October 19, 2013

Buat cheese cake paling sempoi....

AKAK NI X RETI BUAT KEK.......
X PERNAH BUAT KEK.....
KAU PULAK SURUH AKU BUAT cheese cake...........................giler per
lg lah aku tak tau!

tapi.................
setelah dipaksa buat
nah hasilnyer

tak percaya!!!
KENA PERCAYA JUGAK!
SIAP BUAT KEK BESDAY UTK SUAMI TERSAYANG tuuu.....
tahniah kakak ku NOOR  NIZAM.....
lain kali buat lagi.....

so saper2 nak try buat cheese cake dengan cara
 paling SEMPOI, 
boleh dapatkan SET TEPUNG CHEESE CAKE 
dr saya NIDA 019-3416166

kompem SENANG 
kompem SEDAP 
kompem SEMPOI
 kompem CEPAT SIAP 
kompem CEPAT HABIS

MURAH JER.........
1 SET HANYA 
RM35 SHJ
( kos pos RM6 sm / RM8 ss) - utk 1 set





ni semua hasil tangan sendiri yer..............


Wednesday, September 25, 2013

Tudung Hoodie MURAH!! MURAH!!! MURAH!!!

Sekarang ni bila tengok org pakai tudung HOODIE rasa teringin pulak...
Apa lagi..tray beli satu...n hasilnyer mmglah cantik...walaupun kita ni x lah lawa
yg penting tudung cantik n selesa..
lg satu tudung ni tutup dada...n taklah nampak AURAT tu hehe

so saper2 yang berkenan tudung HOODIE ni boleh order dr saya
harga pasaran RM59.00
saya jual 


RM40 jer ++ free GIFT +++free POSTAGE


bleh sms/whatsapp 019-3416166

Monday, September 2, 2013

4 life the BEST!

Rezeki hari ni kot.....
Balik rumah ambik barang 4life kat Citylink....
Sampai rumah pulak dapat surat dr 4life.....
Alhamdulillah ....4life bg cek...Syukur walaupun RM75.19 jer....
Tapi saper nak bagi , kan kan kan.....




Sebenarnya first cek dpt dr 4life yg haritu pun belum cash kan ...so bolehlah masukkan dua2 sekali....
Alhamdulillah...boleh buat renew roadtax sang kancil hujung september ni...

Pembelian kali ni mmg the bestlah...
Nak tau sebab per....
Sebabnyer  beli barang dapat free Nutrastart...besar gedabak...Alhamdulillah..bolehlah buat minum sarapan pagi kami berempat ni....
Tq 4life...
Next month beli lagi...harap byk lagi offer utk saya ni ....


Husna teruja dengan berat n besarnyer botol Nutrastart ni...takut timpa kaki jer yang oiii

Kalau korang teringin nk rasa n minum Nutrastart 4life....
baca ni...So many benefit...

960g

THE BEST UNTUK YANG NAK DIET & SIHAT ...

Produk ni dirumus khas untuk pelansingan & penurunan berat badan. Memberikan zat - zat yang mencukupi dengan hanya 160 kalori/sukatan termasuk 18gram protein dan 10gram serat. Juga mengandungi Transfer Factor untuk meningkatkan sistem imun. Nutrastart boleh diminum bila - bila masa sahaja untuk menggantikan makanan biasa anda sama ada digantikan dengan sarapan atau makan tengahari atau makan malam. Produk ini memang sesuai untuk :


1. Sesuai untuk mereka yang tidak dapat mengawal selera makan, yang biasa mengambil makanan dengan kuantiti yang banyak atau 
2. Sesuai untuk mereka yang terlalu sibuk bekerja untuk mengambil hidangan boleh digantikan dengan Nutrastart.
3. Sesuai untuk menggantikan sarapan anak2 sebelum ke sekolah.
4. Sesuai untuk orang2 tua yang tiada selera makan.


  • Mengandungi 100mg Transfer Factor E-XF untuk membantu kesejahteraan.
  • Mengandungi 6 gram serat makanan
  • Membekalkan 18 gram protien daripada sumber soya dan wei.
  • Perisa coklat semulajadi yang lazat
  • Diperbuat dengan bahan-bahan Bukan GMO
  • Diperakui Halal oleh IFANCA
  • Mengandungi 22 jenis bahan utama
  1. Tranfer Factor E-XF
  2. Protein Soya
  3. Protein Wei
  4. Serat Soya
  5. Natrium
  6. Kalsium
  7. Magnesium
  8. Zink
  9. Besi
  10. Kuprum
  11. Vitamin A
  12. Biotin
  13. Tiamina ( Vitamin B1 )
  14. Riboflavin (Vitamin B2 )
  15. Niasin ( Vitamin B3 )
  16. Pantotenat (Vitamin B5)
  17. Piridoksina (Vitamin B6)
  18. Asid Folik (Vitamin B9)
  19. Vitamin B12
  20. Asid Askorbik (Vitamin C)
  21. Kolekalsiferol (Vitamin D3)
  22. D-alfa Tokoferil (Vitamin E)
Transfer Factor merupakan molekul-molekul pengutus kecil yang memindah maklumat tindak balas semulajadi daripada satu entiti kepada entiti yang lain. Molekul-molekul Transfer Factor E-XF adalah daripada kolostrum bovin (lembu) dan kuning telur ayam, yang digabungkan untuk penjagaan yang lebih menyeluruh.

Gabungan protein, serat, Transfer Factor E-XF, 12 jenis vitamin dan 6 jenis mineral dalam membantu menjaga kesejahteraan menyeluruh.

Cara Pengambilan :
Masukkan dua (2) cedok Nutrastart dalam alat penggoncang. Isi alat penggoncang penuh dengan 240ml air, ketatkanpenutupnya. Goncang dengan baik sehingga sebati, minum serta merta.
Cara-cara untukk menikmati NutraStart:
  1. Ice Blended Nutrastart - Masukkan 2 cedok Nutrastartdan 100ml air dalam alat pengisar ais, tambah jumlah ketulan ais yang diingini. Kisar bahan-bahan secara sekata dan minum dengan segera.
  2. NutraStart dengan oat segera- masukkan 2 cedokNutraStart dan 1 sudu besar oat segera dalam alat penggoncang. Tambahkan 240m air sehingga penuh. Goncang sehingga sekata dan minum dengan segera.
  3. Agar-agar NutraStart - masukkan Nutrastart dalam kuantiti yang diingini ketika menyediakan agar-agar untuk anak-anak anda atau parti.


Thursday, August 29, 2013

Sambutan Hari Raya Keluarga Hj Sambusari & Hjh Chinah 2013

Tarikh:
31 Ogos 2013

Hari:
Sabtu

Tempat:
Kediaman En Arbaie & Pn Zaiton

Masa:
8.00 Pagi hingga 12.00 Malam

Pakaian:
Pakaian Hari Raya (Bukan T-Shirt yerrrr...)



Jangan lupa BAWAK HADIAH + BAYARAN RM50 utk satu keluarga....
yang BUJANG  jgn lupa bwk hadiah jugak....

Keluarga yang mempunyai ANAK-ANAK KECIL diharap dapat sampai lebih awal kerana SUKANEKA KANAK-KANAK akan diadakan pada sebelah PAGI SAHAJA!!


DATANGLAH AWAL!!!
DATANGLAH AWAL!!!!!!
DATANGLAH AWAL!!!!!!!!!

Janganlah datang time nak makan jer...
Time solat maghrib n Isyak kita penuhkan rumah En Arbaie ramai-ramai.....

**Peringatan untuk diri sendiri jugak heheh...






Tuesday, August 27, 2013

Plat kereta wilayah terbaharu...



Akhirnya......
Inilah plat kereta terbaharu wilayah...kalau x silap lah

Rasa-rasa kalau selangor esok apa nombornyer pulak yer

Tuesday, July 23, 2013

Doktor Muda tengah training..Esok periksa huhuhu



Hari ni geng-geng Doktor Muda dengar taklimat 
untuk exam esok...
Esok nak periksa baru hari ni nk study ker?????
Siapa yang harus dipersalahkan .....
Adakah cikgunyer atau muridnyer.....
Lu pikirlah sendiri...!

Yang ni cikgunya....


Cikgu Fauziah & Cikgu Siti Aminah

Apa pun x dapat dipersalahkan semua sbb surat arahan baru jer keluar utk Doktor Muda ni jawab exam Khamis ni sebelum depa bercuti Jumaat ni....

Selamat mendengar taklimat dan selamat jawab exam esok yer...