TF Plus


4Life Transfer Factor Plus Advanced 

1 Botol x 90 Kapsul
HARGA AHLI RM: 232.00

HARGA RUNCIT RM278.40

Meningkatkan Sistem Imun "Under-Reactive"Satu-satunya produk 4Life yang dapat meningkatkan daya imunisasi badan setinggi 437%.

Sesuai untuk kegunaan orang ramai terutamanya kepada mereka yang mempunyai daya imun yang lemah seperti pesakit kanser (tahap 1 - tahap 4), masalah ketumbuhan, masalah selalu demam, darah tinggi, penyakit jantung, hepatitis, pre-dialisis, inflamasi, denggi, resdung, osteoporosis, buasir dan masalah infeksi kuman. Juga sesuai bagi mereka yang mengidap H1N1, HIV serta kolestrol tinggi. InsyaAllah...

Apa yang membezakan produk ini dengan produk-produk 4Life yang lain adalah Transfer Factor Plus ditambah dengan herba-herba terbaik yang terbukti dapat meningkatkan lagi sistem imun badan kita. Herba-herba yang dimaksudkan adalah seperti:

TF Tri-Factor Adv, Shiitake Mushroom, Beta Glucans, Soya Bean Extract, Olive Leaf Extract, IP-6, Zinc, Cordyvant Proprietary Blend, Maitake Mushroom, Agaricus Extract, Cordyceps, Alpha Mannans Aloe Vera


Setakat ini, belum ada lagi produk yang dapat meningkatkan sistem imun setinggi dan sehebat Transfer Factor Plus


Terbukti dapat meningkatkan sistem imun badan (aktiviti sel NK) sehingga 437%


Mendidik, meningkatkan dan menyeimbangkan sistem imun dengan Tri-Factor Formula


Satu-satunya produk 4Life yang dapat meningkatkan daya imunisasi badan setinggi 437% ialah Transfer Factor Plus. Ia sangat sesuai untuk kegunaan mereka yang mempunyai daya ketahanan imun yang lemah seperti pesakit kanser tahap 1 - 4, masalah ketumbuhan, sering demam, darah tinggi, penyakit jantung, hepatitis, pre-dialisis, inflamasi, denggi, resdung, osteoporosis, buasir dan masalah jangkitan kuman.

Mendidik, meningkatkan dan mengimbangi sistem imun dengan Formula eksklusif Tri-Factor. TF PLUS dirumus untuk membina sistem imun terunggul di mana ianya merupakan campuran Transfer Factor Advanced (100mg) dengan beberapa ramuan istimewa lain seperti cendawan maitake, shiitake, cordyceps, inositol hexaphosphate, beta glucans, beta Sitosterol, dan ekstrak daun zaitun.Terbukti berkesan meningkatkan fungsi sel Natural Killer sebanyak 437%. Produk ini merupakan produk yang terbaik dalam menyokong sistem imun tubuh.


Apa yang membezakan Transfer Factor Plus Advance dengan produk 4Life yang lain ialah TF Plus ditambah dengan herba-herba yang terbukti dapat meningkatkan lagi sistem imun di badan kita. Herba-herba yang dimaksudkan adalah seperti berikut :
Khasiat:
1. Menggabungkan kekuatan Transfer Factor yang diperolehi dari kolostrum lembu dan kuning telur untuk sokongan sistem imun yang luas
2. Meningkat keupayaan badan mengingati serangan lalu, menggalakkan keberkesanan dan kesihatan sistem imun.
3. Mendidik sel imun yang masih mentah mengenai bahaya semasa atau yang mungkin dihadapi, bersama dengan pelan tindakan.
4. Membantu di peringkat mengenali ancaman kesihatan
5. Menggalakkan imbangan sistem imun
6. Memupuk dan menyokong sistem imun semulajadi, taktik pertahanan pertama tubuh anda dari penceroboh asing.

Rumusan:
Sehingga kini, belum ada lagi produk yang dapat meningkatkan sistem imun setinggi dan sehebat Transfer Factor Plus.
TF Plus "TERBUKTI" dapat meningkatkan sistem imun badan (aktiviti sel NK) sehingga 437%.
Mendidik, meningkatkan dan menyeimbangkan sistem imun dengan Tri-Factor Formula.


Sesuai untuk: Kencing Manis / Diabetes (Type 1 & 2), Diabetes Foot Care, Darah Tinggi / Hypertension, Sakit Jantung, Kolesterol Tinggi / High Cholestrol, Stroke / CVA / Angin Ahmar, Stroke Berdarah, Stroke Ischaemic (Tersumbat), Buah Pinggang Pre-Dialisis, Kanser Tahap 1-4, Kanser Paru-Paru, Kanser Usus, Kanser Muka, Kanser Lymphoma, Kanser Wanita Tahap 1-4, Ketumbuhan / Benign, Fibroid, Lipoma, Nasalpolyp, Ovarian Cyst, Resdung / Sinusitis, Osteoarthritis, Osteoporisis, Infeksi / Inflamasi / Radang, Selsema, Batuk, Demam, Bisul / Boils, Tonsilitis, Beguk, Denggi, Campak / Measles, HIV, Hepatitis A, B, C, Tibi (Tuberculosis) TB, Kecantikan Dalaman Anti-Aging, Infertility (Susah Mengandung), Buasir (Haemorrhoids / Piles).


Cara Penggunaan:

* 2 Biji -3x sehari


Sebagai pencegahan penyakit untuk orang atau mereka yang “sihat” , ikut dose cadangan dibotol.

Untuk Sokongan Rawatan Bagi yang Berpenyakit :


STEP 1 : Ambil 2 - 5 kali ganda dari dose yang dicadangkan di botol selama 2 minggu.


STEP 2 : Ambil 2 kali ganda dari dose yang dicadangkan di botol selama 2 minggu.


STEP 3 : Teruskan dengan STEP 2 selama 3 Bulan ATAU


STEP 4 : Ikut dose yang dicadangkan dibotol jika sudah stabil.
PERHATIAN : TF Plus tidak sesuai untuk diambil oleh kanak-kanak kerana mengandungi kandungan herba yang belum sesuai diambil oleh mereka.


**Untuk kesan yang lebih baik anda digalakkan mengekalkan pengambilan minima 3 bulan berturut-turut dalam penggunaan 4life. Jika lebih adalah lebih baik.
No comments:

Post a Comment