4Life...4 ever

4 LIFE...ALHAMDULILLAH

Ramai pesakit kanser dan pesakit-pesakit kronik yang lain sudah sembuh, inikan pula pesakit yang alami masalah kesihatan yang biasa...

Insya' Allah dengan izin Allah SWT. Beribu-ribu testimoni berjaya yang tidak masuk akal telah dibuktikan dengan pengambilan produk ini

Lebih 60 Negara Scientist terbilang iktirafkannya sebagai produk terbaik dalam dunia, belum ada lagi yang lebih hebat dari ini.

Kajian Scientific oleh WHO (World Health Organization) mengatakan ia mempunyai kajian yang paling berhasil tentang penyakit AIDS dan CANCER dengan menggunakan Produk Ini, lebih berhasil dari menggunakan Interleukin II buatan Rusia(iaitu ubat paling kuat untuk kanser setakat ini)*satu suntikan RM25000.

Pernahkah anda tertanya-tanya kenapa sesetengah orang sentiasa sihat sejahtera tetapi yang lain selalu terkena penyakit dan tak kurang juga yang menderitai penyakit kronik. Kunci kepada kesihatan dan kesejahteraan adalah sistem imun yang sihat.

Manusia dikurniakan dengan sistem imun untuk melindunginya dari serangan berjuta-juta virus, kuman, bakteria, kulat dan parasit yang boleh mendatangkan berbagai-bagai penyakit. Sistem imun bekerja 24 jam sehari dan tujuh hari seminggu untuk memastikan kita kekal sihat. Ia terdiri daripada berbilion sel darah putih yang keluar masuk dari timus, nodus limfa, hati dan limpa. Sel-sel ini bergerak di dalam saluran darah dan saluran limfa ke lokasi yang diperlukan untuk menentang musuh. Namun begitu keberkesanan sistem imun semakin berkurangan apabila usia kita makin meningkat.

Faktor yang melemahkan sistem imun antaranya adalah tabiat makan yang buruk, makanan berproses, hormon dalam ayam dan daging ternakan, tidak cukup rehat, stres, bahan kimia dalam persekitaran (racun perosak, racun rumput rumpai), alkohol, tidak bersenam, dll.Kita tentu pernah mendengar ungkapan "punca penyakit adalah perut", kini kita memahami apa sebenar maksudnya. Apa yang kita makan dan minum boleh merosakkan sistem imun kita. Apabila sistem imun tidak berfungsi dengan baik, kita akan mendapat penyakit.Pakar gerontologi percaya bahawa kegagalan sistem imun akan membawa kepada kematian awal.

Oleh itu, mempunyai sistem imun yang bertenaga dan efisien menjadi satu daripada perkara penting untuk menghadapi hari tua dengan jayanya.Bagi mengekalkan sistem imun yang sihat, seseorang harus membetulkan kesemua faktor yang menjejaskan keberkesanannya. Kita perlu mengambil diet sihat yang seimbang dengan membanyakkan buah-buahan (yang dipetik apabila sudah masak ranum), sayur-sayuran, protein berkualiti tinggi (yang bebas dari racun serangga dan suntikan hormon) dan bersenam.

Kunci kepada kesihatan dan kesejahteraan di masa hadapan adalah memperkasakan sistem imun. Sebelum kita membuat sesuatu, kita perlu memberi perhatian kepada sistem imun terlebih dahulu. Jadi, sebelum mengambil berbagai pemakanan tambahan untuk menambah kesihatan, kita perlu membantu sistem imun terlebih dahulu.

Adakah anda sedang berhadapan dengan masalah kesihatan dan masih mencari alternatif untuk menyelesaikannya? Atau anda sedang rahsia untuk mendapat kesihatan optimum!Luangkan 5 minit dan baca maklumat yang dipaparkan di bawah.
Kunci kepada kesihatan optimum adalah sistem imun yang kuat dan sihat.

Sistem imun merupakan satu rangkaian sel dan molekul yang canggih dan sangat menakjubkan. Ia bekerja siang dan malam untuk melindungi diri kita dari serangan virus, bakteria, mikrob, toksin dan parasit. Sekiranya sistem imun berada dalam keadaan sihat dan kuat, ia mampu melindungi kita dari terkena penyakit seperti kanser (barah), diabetes (kencing manis), asma (lelah), sakit jantung, gout, alergi, psoriasis dll.

Sesiapa yg berminat membeli, saya akan tawarkan pada HARGA AHLI...
Saya hanya ingin membantu shj...setelah keputusan POSITIF saya peroleh slps beri abah sy TF plus + Riovida (abah pesakit kanser tahap 2)... kimo pertama dibuat tanpa ada masalah atau muntah2 spt pesakit kanser lain...badan cergas seperti biasa...alhamdulillah...moga abah cepat sembuh...aminnnn

berminat pm or sms nida 019-3416166


No comments:

Post a Comment